Закарпатські психологи запрошують на вебінар: говоритимуть про ролі дітей маніпуляторів, шляхи подолання дитячих маніпуляцій

Закарпатські психологи запрошують на вебінар: говоритимуть про ролі дітей маніпуляторів, шляхи подолання дитячих маніпуляцій
Проблема дитячих маніпуляцій справді надзвичайно актуальна сьогодні, стверджують спеціалісти.

 

"Дитячі маніпуляції викликають обурення та нерозуміння з боку дорослих, якщо це відверта істерика чи шантаж. Та дорослими не спадає на думку, що маніпуляція - це і словесна перепалка, коли ви слово, а вам - десять. Це і ситуації, коли на ваше прохання  жодної реакції. Діти вміють відчути слабке, вразливе місце дорослого і чинити вплив саме туди.

Безпорадність дорослих призводить до насилля над дітьми або до впадання в "не знаю, що робити, отже, не робитиму нічого". Жодна з таких позицій не є адекватною. 

Якщо пригадати відому тезу про те, що дорослому слід виховувати себе, а тоді дитина буде уподібнюватися вам - ви завжди побачите свій власний рецепт щасливого  дитинства і батьківства.

На вебінарі ми розглянемо процес зародження маніпулятивних відносин, ролі дітей маніпуляторів, шляхи подолання дитячих маніпуляцій.

Вебінар буде проведений 26 травня о 20:00.

Зареєструватись можна за посиланням https://forms.gle/4PUZ2ZW4LhwwEA1h8

А якщо у вас виникли додаткові запитання, звертайтесь за номером тел. +380664126319 - Наталія

 

 

25 травня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів