Господиням на замітку: смачний сніданок за 10 хвилин
Для приготування знадобиться
- капуста — 100 грамів
- 2 яйця
- будь-який твердий сир — 50 грамів
- сметана, десь 70 грамів
- пучок кропу
- сіль і столова ложка рослинна олія для смаження
Рецепт
Капусту нарізаємо не дуже крупно і кладемо в підходящу місткість. Солимо, трохи розминаємо руками. Після цього, знову ж руками, віджимаємо капусту від зайвої рідини й перекладаємо вже в іншу миску, краще глибоку. До капусти вбиваємо яйця і кладемо сметану. Додаємо дрібно нарубану зелень і крупно тертий сир. Все добре перемішуємо. На розігріту сковороду викладаємо отриману суміш. Рівномірно розрівняйте її по дну сковороди.
Смажимо на повільному вогні, по 3-5 хвилин з двох сторін. Щоб не порушити цілісність капустяного млинця, скористайтеся звичайною тарілкою. Переверніть акуратно страву на плоску тарілку, потім накрийте її сковородою і переверніть. Перед подачею можна присипати зеленню, на Ваш смак! Розрізаємо на порції й кличемо всіх до столу. Ще такий момент, капуста, після приготування, виходить хрусткою. Якщо Вам більше подобається розварений овоч, то перед приготуванням краще залийте її гарячою водою.
-->
До теми
- Популярність та користь рамена: аналіз та поради
- Спільно зі словацькими колегами "Укрзалізниця" збільшить кількість місць у пікові періоди на маршруті "Мукачево — Кошице"
- Як позбутися харчової молі на кухні: 4 способи
- Мукачівці зможуть безкоштовно вакцинуватись від грипу
- 10 продуктів, за допомогою яких дійсно можна зміцнити імунітет
- Львівська залізниця скасувала відучора зупинку приміських потягів на платформі "Мукачево – Прилад".
- Мийки на кухню з двома чашами: функціональність та практичність в одній сантехніці
- Зміцнюють імунітет і знищують віруси в організмі: 5 продуктів, які потрібно їсти раз на тиждень
- Чому сирники виходять то твердими, то рідкими, то сирими всередині?
- Витяжки промислові, теплове, холодильне та інше обладнання в харчоблок шкільної їдальні
- Переваги використання електроплити на кухні
- Ваги для домашньої та професійної кухні від “Укрваги”
- Блендер - чому це потрібна на кухні річ
- Як вибрати хороші продукти
- Посудомоечные машины
- ТОП-3 електропечі з оптимальним співвідношенням «ціна – якість»
- Як вибрати обідній стіл для маленької кухні?
- Стулья кухонные
- Весняні ціни на овочі та фрукти: Яка ситуація на Закарпатті?
- Талонна система харчування у Закарпатті. Як скористатися?
До цієї новини немає коментарів