Беріть на замітку: спеціальна йога для обличчя, яка виділить вилиці

Беріть на замітку: спеціальна йога для обличчя, яка виділить вилиці
Хочете мати бездоганне обличчя? Тоді розпочніть із наступних вправ! Результатом і враженнями діліться в коментарях.

 

Вправа 1

Захопіть ротом якомога більше повітря і затримайте його, надувши щоки. Затримайтеся в такому положенні на 10 рахунків, а потім випустіть повітря і розслабте м'язи обличчя. Поступово потрібно збільшувати час виконання вправ до 3 хвилин.

Вправа 2

Знову захопіть ротом повітря, але менше, ніж в попередній раз. Надуйте щоки і перекочуйте повітря з одної сторони на іншу на кожні 10 рахунків. Потім перекочуйте повітря від верхньої губи до нижньої теж на кожні 10 рахунків. Розслабтеся.

Вправа 3

Зробіть 100 поцілунків. Так, це теж вправа.

Вправа 4

Захоплюйте ротом якомога більше повітря і повільно випускайте його теж через рот. Важливо при цьому не опускати губи вниз, інакше є ймовірність того, що шкіра навколо губ почне провисати. Повторіть 5-10 разів.

Вправа 5

Зберіть губи "бантиком" і поверніть ліворуч. Затримайтеся в такому положенні на 10 секунд, а потім поверніть губи вліво, теж затримавшись у такому положенні на 10 секунд.

На всі 5 вправ у вас піде не більше 15 хвилин, зате вже через пару тижнів ви зможете помітити результат. Такий метод дуже зручний ще і тим, що ви можете виконувати тренування де завгодно: стоїте у заторах в машині - робіть вправи, хочете відпочити від комп'ютера в офісі - виконуйте вправи, нудно одній вдома - займіться йогою для обличчя.

Джерело: Укрмедіа 

 

27 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів