Жіноча шпаргалка: як самостійно зробити скраб-детокс для тіла

Жіноча шпаргалка: як самостійно зробити скраб-детокс для тіла
Щоб шкіра завжди виглядала чудово, можна періодично використовувати скраб власного приготування.

 

Необхідні компоненти

Для створення детокс-скрабу достатньо трьох складових:

  • 1 столової ложки свіжозмеленого імбиру;
  • половини склянки англійської солі;
  • 1 столової ложки лимонного соку.

Приготування скрабу

Насправді приготувати цей чудовий скраб-детокс для тіла неймовірно просто. Для цього потрібно лише змішати сіль та імбир у кухонному комбайні. Тут найважливіше — домогтися однорідності суміші. Для цього слід викласти сіль та імбир у блендер, а потім усе добре збити, поки не вийде порошкова суміш. Якщо ви відчуєте, що комбайн не дозволяє домогтися потрібного результату, то можна скористатися ступкою з товкачиком.

Після цього слід викласти отриманий скраб в окрему ємність. Також для отримання відбілюючого ефекту можна додати до імбирного скрабу лимонний сік. Його необхідно вичавити зі свіжого лимона, спочатку видаливши усе насіння.

Безпосередньо у скраб додається лише столова ложка лимонного соку.

Все треба добре перемішати, щоб інгредієнти об'єдналися.

Поради та рекомендації

Коли готуватимете цей імбирний детокс-скраб, то беріть до уваги кілька простих порад і рекомендацій:

  1. Для посилення очищаючого ефекту можна перед ванною випити чашку зеленого чаю.
  2. Також можна готувати скраб, трохи видозмінюючи інгредієнти. У нього можна додати 2 склянки англійської солі, чверть склянки тертого імбиру, чверть склянки харчової солі і чверть склянки гірчичного порошку. Такий скраб не лише гарно очищає, але і має розігрівальний ефект.

Використання скрабу

Після того як ви приймете душ і скористаєтеся гелем, візьміть невелику кількість скрабу, а потім нанесіть його круговими рухами на шкіру. Ретельно втирайте його протягом приблизно 15 хвилин, а потім змийте теплою водою. Зовсім не обов'язково знову використовувати гель — води буде цілком достатньо.

Періодичне використання цього скрабу — приблизно по два рази на тиждень — дозволить вам очистити шкіру і зняти усі омертвілі клітини. Так ваша шкіра виглядатиме сяючою, а також стане більш м'якою та ніжною на дотик. Не кажучи вже про те, що від вас буде приємно пахнути імбиром. Але у жодному разі не наносьте цей скраб на обличчя!

Джерело: Ukr.Media

 

22 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів