Закарпатськими податківцями керуватиме жінка

Замість Ігоря Кріля, котрий нещодавно подався піднімати імідж “Нашої України” на Закарпатті, крісло голови обласної ДПА зайняла Тетяна Шаповалова. Сьогодні вона вперше зустрілася із журналістами в якості головного податківця краю для того, щоб підбити підсумки річної роботи податкової служби та розкрити своє бачення успішної роботи закарпатських податківців.

 

Зокрема, пані Тетяна відзначила, що робота податкових органів у 2005 році спрямовувалася, насамперед, на утвердження нової ідеології стосунків з платниками податків, що, в свою чергу, одразу позначилося на рівні добровільної сплати податків (сьогодні він сягає 93%, а це на 3,5 % вище показника минулого року). Для виявлення фактів виплат зарплат “у конвертах” податківцями протягом року було перевірено понад 1300 суб’єктів господарювання і у 90 % з них виявили порушення.

На наступний рік новим головою закарпатської ДПА заплановано ряд заходів, які мали б підвищити надходження до бюджетів усіх рівнів. Так, податківці планують унеможливити ухиляння від оподаткування та неправомірного відшкодування ПДВ, продовжувати операції “Контрабанді — стоп” тощо.

 

27 грудня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів