Де на Закарпатті знайти перше робоче місце з європейською зарплатою

Де на Закарпатті знайти перше робоче місце з європейською зарплатою
На Закарпатті сьогодні є чимало представників талановитої молоді, які мріють про гарну роботу, гідну зарплату, блискучу кар’єру. Наразі таку перспективу може запропонувати багаторічний лідер вітчизняного ритейлу – компанія «АТБ-Маркет».

 

Перше робоче місце в цій команді означає цілком конкурентну зарплату, соцпакет, медичну страховку, безоплатне фахове навчання, кар’єрні перспективи у найбільшій за багатьма показниками торговельній компанії України. Цікаво, що 85% керівників підрозділів  «АТБ» розпочинали свій трудовий шлях на посадах рядових співробітників, стрімко зростали та шли на підвищення.

Компанія ефективно працює на українському ринку роздрібної торгівлі вже понад 25 років і як роботодавець  має довгий перелік переваг. До складу корпорації входять численні підприємства, які займаються управлінням активами, логістикою, виробництвом продуктів харчування, надають туристичні, спортивні й інші послуги. Флагман компанії – торговельна мережа «АТБ» – налічує 1030 дискаунтерів у 264 містах.

Нагадаємо, що влітку відкрили перший сучасний дискаунтер «АТБ» у Закарпатській області. Він працює у нашому Ужгороді на вул. Капушанській, 175а. Цей супермаркет, обладнаний за новою концепцією енергоефективності та зручності, став уже дванадцятим у переліку торговельних представництв, які з’явилися з початку року в  нашому західному регіоні. 

Сьогодні мапа присутності маркетів компанії охоплює 22 області країни. Аби цілодобово забезпечувати більш як 3,5 мільйони постійних клієнтів гарантовано свіжими продуктами та якісними товарами, сумлінно працюють понад 60 тисяч співробітників «АТБ». Цей показник постійно зростає, бо динамічний розвиток є неодмінною складовою стратегії компанії. Протягом минулого року відкрили 80 нових дискаунтерів, у яких українцям запропонували більш як 6 тисяч робочих місць. До кінця 2019-го у країні приймуть перших покупців ще не менше сотні нових дискаунтерів.

Ще однією перевагою «АТБ»-роботодавця є унікальний підхід до підготовки своїх робітників. Аби гарантовано мати у штаті кваліфікованих менеджерів, продавців, логістів, бухгалтерів, керівників відділів та інших працівників, компанія взялася забезпечувати їм фахову освіту власним коштом. Ще на початку двохтисячних у Дніпрі відкрили перший власний учбовий центр «АТБ». Після цього аналогічні заклади з’явилися у Києві, Одесі та Львові.

«Власні учбові центри – гордість компанії «АТБ-Маркет». На сьогодні вони забезпечують не тільки професійне навчання працівників, а й  розвиток управлінських якостей керівників, у тому числі й майбутніх. Ми самостійно  формуємо величезний внутрішній кадровий резерв. Щорічно у наших учбових центрах підвищують свою кваліфікацію й отримують нові навички понад 4000 осіб», – розповіла директор департаменту управління персоналом корпорації «АТБ» Олена Федаш.

Такі центри підтримують динамічний розвиток, формуючи якісний внутрішній кадровий резерв. Навчання у них  є обов’язковою умовою для тих, хто прагне піти на підвищення, стати на чолі нового дискаунтера  чи отримати іншу керівну посаду. Окрім того, компанія активно розвиває систему корпоративних тренінгів, інвестуючи у формування лідерських якостей, управлінських і комунікативних навичок своїх співробітників. Кадрова політика корпорації спрямована на розвиток людського капіталу. Завдяки цьому «АТБ» вже багато років поспіль  є лідером за багатьма показниками у торговельній галузі країни.

Світлана Мирна

 

16 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів