Закарпаття: на торгах не користувалась попитом букова деревина

Результати відкритих торгів лісопродукції, проведених Закарпатським обласним управлінням лісового господарства

 

На Закарпатті традиційно торги проводяться з 2004 р. Організатором торгів виступає підвідомче обласному управлінню лісового господарства державне підприємство “Закарпатліссервіс”.

На попередніх торгах виставлялися невеликі обсяги лісопродукції (від 5 до 20 тис.кбм.). На теперішніх торгах була виставлена кругла деревина від рубок головного користування першого кварталу 2006-го року загальним обсягом 50400 кбм. на суму 8628000 грн.

Організатором торгів була проведена рекламно-інформаційна робота про чергові торги. Повідомлення про торги систематично друкувалось в обласних газетах, відповідна інформація була розміщена на порталі www.woodex.com.ua. Крім того працівники ДП “Закарпатліссервіс” безпосередньо запросили до участі представників 60-ти деревообробних підприємств Закарпатської області.

Проте участь в торгах взяли тільки 24 суб”єкти підприємницької діяльності.

Загалом з виставлених 50400 кбм. деревини реалізовано 21600 кбм., що становить близько 40 відсотків від загального обсягу. Як завжди попитом користувалася дубова і хвойна деревина. Практично не користувалась попитом букова деревина: з 21000 кбм. продано тільки 3000 кбм.

Організаторами враховано численні побажання деревообробних підприємств щодо порядку проведення наступних торгів. ДП “Закарпатліссервіс” проводить подальше удосконалення рекламної та організаційної роботи по проведенню торгів.

Наступні торги планується провести в березні 2006 р.

Заступник начальника
Закарпатського обласного
управління лісового господарства
В.П.Кічура

 

20 грудня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів