Автобусів у місті побільшає

 

[b]Цього тижня завершився конкурс на визначення міських маршрутних перевізників, котрі з середини листопада представляли міському транспортного відділу свої заявки. Основною умовою влади було покращення умов перевезення ужгородців, на які останні постійно скаржилися. Це стосувалося як представлення транспортних засобів, які б повністю відповідали усім технічним нормам, так і жорсткішого дотримання графіку перевезень. Стосовно першого: цьогоріч, для того, аби застрахувати життя пасажирів від транспортних пригод, було проведено прискіпливий техогляд автобусів. Стосовно другого, на автобусних зупинках вивісять графіки руху маршрутних таксі та автобусів і якщо маршрутка не приїде вчасно, мешканці міста мають право скаржитися у Комісію з координації роботи транспорту або ж у міський транспортний відділ.[/b]

Одним з методів боротьби з несправедливими діями водіїв будуть розклеєні в салоні кожної одиниці громадського транспорту “Права пасажирів та обов’язки водіїв”. Кожен пасажир, чиї права будуть порушені внаслідок дій водія, може звернутися зі скаргою до міського транспортного відділу або в Управління із захисту прав споживачів. За першу скаргу водієві винесуть догану та попередження, за другу — розірвуть контракт. Декілька таких випадків повинні назавжди відбити у водіїв охоту лаятися і закривати двері автобусів просто перед обличчями літніх людей.

Офіційними перевізниками найпопулярніших маршрутів № 8, 14, 21, 20 тощо залишились підприємства ВАТ “Ужгородське АТП 12107” та ТОВ “Дар”, тобто єдині кандидати, котрі мали змогу здійснювати перевезення у транспорті як малої і середньої, так і великої місткості, а також збільшити його кількість (наприклад, на маршруті № 14 з 15 грудні працюватиме вже15 мікроавтобусів та 18 ПАЗиків).

Крім того, враховуючи побажання населення, міською владою було введено нові маршрути:
№15а “пл.Корятовича — м-н Доманинці”
№17 “пл. Петефі — с. Баранинці” (через авторинок “Кінчеш”)
№18 “ЗакДУ — УжНУ” ( через Боздоський міст)
№24 “с.Оноківці — УжНУ”
№25 “вул.Чорновола — УЦМКЛ”
№27 “Культосвітнє училище — УжНУ” (через Боздоський міст)
№58а “м-н Горяни — УжНУ” (через вул.Гагаріна).

 

08 грудня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2005-12-19 / 19:52:00

    Лучше бы Львовские автобусы купили,они соврименные и прикольные. А не это дерьмо ПАЗы