Як спати, аби зберегти красу шкіри обличчя? Актуальні поради для закарпаток

Як спати, аби зберегти красу шкіри обличчя? Актуальні поради для закарпаток
Жінки прагнуть завжди виглядати на "відмінно"!

 

Лягайте спати з чистим обличчям

Косметика перед сном викликає закупорку пір, що може призвести до проривів. А в подальшому і до зморшок. Завжди-завжди вмивайтеся перед сном.

Заплітайте волосся на ніч але не туго

Тримати волосся подалі від обличчя, поки ви спите - відмінна ідея. Так натуральні масла і бруд, що скупчилася на волоссі за день, не завдадуть шкоди вашій шкірі. 

Спіть на атласній або шовковій наволочці

Ці волокна не дадуть вам прокинутися з пташиним гніздом на голові, а їх текстура захистить шкіру від утворення заломів під час сну, які в довгостроковій перспективі викликають зморшки і тонкі лінії. Якщо немає можливості придбати шовкову наволочку, купіть шовкову пов'язку для сну.

Спіть на спині

Говорячи про зморшки, сон на спині може допомогти зупинити їх ще до того, як вони почнуть формуватися. Повторний тиск на шкіру, викликає заломи, він може в кінцевому підсумку призвести до появи досить глибоких зморшок. У людини, яка спить на одній стороні, може бути більше зморшок на цій конкретній стороні порівняно з іншою.

Зволожуйте

Для свіжого, сяючого вигляду з ранку обов'язково використовуйте нічний омолоджуючий крем, що містить гіалуронову кислоту, якщо ви старше 30. Якщо вам ще не виповнилося 30, допоможуть і звичайні живильні креми. 

Часто змінюйте наволочки

Часто періть наволочки, щоб ваша чудова шкіра не торкалася до згустку бактерій по вісім годин на добу. Дерматологи рекомендують міняти наволочки два рази на тиждень і перевертати подушку в ті дні, коли ви їх не міняєте.\

 

Джерело: Укр Медіа

 

24 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів