Закарпатцям до уваги: все, що потрібно про кетогенну дієту

Закарпатцям до уваги: все, що потрібно про кетогенну дієту
Катогенна дієта відома як низьковуглеводна.

 

Переваги кетогенної дієти

Втрата ваги

Організм інтенсивно розщеплює жири (джерело енергії), а ефект від такого здорового схуднення може довго не зникати. Тіло звикає використовувати альтернативне джерело енергії, тож із легкістю знищує залишки жирів.

Боротьба з акне

Кетогенна дієта покращує загальний стан всередині і організм ефективніше бореться із запаленнями і подразненнями зовні. Також завдяки низьковуглеводної дієти обличчя виглядає молодше, свіжіше і здоровіше.

Чим харчуватися під час кетогенної дієти

Насамперед рекомендуємо спланувати меню наперед. Виключіть з раціону перероблені вуглеводи, такі як пшениця (борошняні вироби, каші, паста) і продукти, що містять крохмаль (картопля, боби). Потрібну кількість вуглеводів організм може запозичити з допомогою овочів, горіхів і молочних продуктів.

Повністю виключити з раціону рекомендуємо зернові культури, цукор, фрукти і картоплю. Віддавайте перевагу м'ясу, зелені, молочним продуктам, овочам, авокадо і ягодам. Стримайте вживання алкоголю або зовсім від нього відмовтеся на час.

Перед тим, як почати слідувати кетогенній дієті, необхідно проконсультуватися з лікарем, оскільки при деяких обставинах такий план харчування може не підійти. 

Інформує UkrMedia.

 

06 грудня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів