Закарпаття: Ядзакі і Президент

Президент України Віктор Ющенко вважає закриття всіх вільних економічних зон помилкою, і наголошує, що влада зараз її виправляє. Про це він заявив вчора на зустрічі з представниками провідних ділових та політичних кіл Франції у Парижі.

 

На думку Президента України, вільні економічні зони, які працювали ефективно і без зловживань, мали продовжувати свою діяльність. Натомість суцільне закриття ВЕЗ призвело до втрат української економіки та втрати довіри до України з боку інвесторів.

Президент зазначив, що у понеділок на зустрічі з представниками японської компанії "Ядзакі", яка працю? у СЕЗ "Закарпаття", йшлося про вирішення питання механізму компенсації втрат, яких зазнали зокрема міжнародні інвестори від закриття вільних економічних зон.

В.Ющенко заявив, що за кілька днів буде підписано відповідний меморандум між урядом України та інвесторами, які раніше працювали у вільних економічних зонах, про врегулювання проблеми ліквідації ВЕЗ.

"Українська влада знайшла механізми компенсації ПДВ та ввізного мита й у такий спосіб і тема реприватизації, і тема наслідків закриття вільних економічних зон сьогодні вже не ? полемічною, знята з дискусії", - підкреслив Президент України, повідомля? його офіційний сайт.

 

16 листопада 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів