В ужгородському гуртожитку №4 встановили 114 нових вікон

В ужгородському гуртожитку №4 встановили 114 нових вікон
Заміна вікон у гуртожитку була однією з найнагальніших проблем студмістечка. Старі дерев’яні вікна встановили ще в 1990-х роках, а деякі навіть в 1970-х. Зусиллями керівництва студмістечка 109 сучасних металопластикових вікон оснащено в кімнатах студентів та 5 вікон у читальному залі. Загальна сума затрачених коштів становить більше 920 000 грн.

 

Студенти дуже задоволені, адже зверталися з проханням про заміну вікон до ректора УжНУ В. І. Смоланки минулого року і їхнє звернення було почуто. Енергозберігаючі властивості вікон мешканці гуртожитку зможуть оцінити вже холодної пори в наступному семестрі, але естетично вікна милують око вже сьогодні. Помітно, що адміністрація студмістечка дбає про створення належних умов проживання в гуртожитках та регулярне оновлення матеріально-технічної бази.

Директор студмістечка Василь Кепич зазначає, що на зробленій роботі не зупинятимуться. У близькому майбутньому планує замінити ще кілька старих вікон, які залишилася, та приступити до ремонту фасаду будівлі.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Ганна Фельцан

 

20 червня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів