Закарпатський сир на шейцарському обладнанні: унікальна сироварня на Хустщині

Український сир за швейцарською технологією можна скуштувати у селі Нижнє Селище Хустського району.
У місцевій сироварні варять лише три сорти сиру. Але кожен із них має неймовірний смак закарпатського молока, обробленого на найкращому швейцарському обладнанні за особливою секретною швейцарською технологією. Цей сир особливий завдяки тому, що єдиним консервантом, який входить у його склад, є… сіль. Натуральний продукт із неповторним смаком.
До теми
- Відтепер у Національний природний парк "Зачарований край" можна мандрувати на велосипедах
- На Рахівщині пройшла перша на Закарпатті «Школа хайкінгу»
- На легендарному Ужоцькому перевалі облаштовують оглядовий майданчик
- Два закарпатські села представлятимуть Україну на світовому туристичному конкурсі
- НПП «Зачарований край» відкриває туристичний сезон велопоходом мальовничими локаціями Іршавщини
- За три місяці 2025 року національні природні парки Закарпаття відвідали понад 14 тисяч туристів
- В Ужгороді – пік цвітіння сакур
- Сезон сакури в Ужгороді 2025: де шукати?
- «Сакура — це не все»: гід Юрій Зизич про туристичний сезон на Закарпатті, виклики й нові можливості
- З початку 2025 року найбільші музеї Закарпаття відвідали понад 90 тис. туристів
- Поляна та Ужгород лідирують у надходженнях зі сплати туристичного збору
- В Ужгороді проводять безкоштовні екскурсії містом у межах «Сакура-фесту»
- На Закарпатті створили туристичну мапу Боржавської долини
- У додатку «В похід Карпатами» з’явилися нові маршрути для хайкінгу
- У Нацпарку «Синевир» розпочався сезон тиші
- В Ужгороді запрошують на безкоштовні екскурсії у період цвітіння сакур
- Міфи й правда про сакури в Ужгороді
- Гойдалка серед модрин: нова туристична атракція буде у Ясінях
- На Закарпатті відбудеться унікальний семінар, присвячений розвитку винного туризму - екскурсоводів запрошують до участі
- Квітковий календар Закарпаття: березень 2025, весняне натхнення
До цієї новини немає коментарів