Очільник Закарпаття визнає, що один в полі - не воїн

Допомогти викорінювати корупцію на Закарпатті попросив голова Закарпатської ОДА Василь Губаль журналістів і громаду у середу, 15 жовтня, на прес-конференції.

 

"У всіх прошу допомоги. З усіх боків відчуваю опір – бюрократів і людей, які вибудували корупційні схеми. Запевняю: у мене хребет сильний, маю міцний закарпатський характер і готовий протистояти. Але самому – важко. Потребую вашої підтримки, потребую команди. І тому й запросив громаду допомагати, у тому числі і у кадровому плані" – відзначив Василь Губаль.

Керівник області розповів, що на усіх зустрічах і нарадах із силовиками завжди просить правоохоронців – давайте покажемо, що готові викорінювати корупційні явища. "На жаль, не від усіх отримую розуміння і знаю, що схеми не зникли" – сказав Василь Губаль.

"Я працюю відверто й прозоро, і усіх, хто працює в ОДА, в адміністраціях у районах, інших державних структурах – запрошую діяти так само" – наголосив керівник краю.

Також він акцентував, що команда – у процесі створення: певні кадрові рішення уже прийняті, тривають процедурні моменти. Загалом же буде замінено практично всіх керівників структурних підрозділів ОДА, окрім управління культури. Днями представлять керівника "інфраструктурного" департаменту та людину. яка очолить економічний напрямок, а відтак і заступників голови ОДА, чиї документи зараз на узгодженні у Києві.

Прес-служба Закарпатської ОДА

 

 

15 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів