Губаль: Область живе в умовах жорстких лімітів газу, які не має права перевищити

Закарпаття на 100% готове до опалювального сезону.

 

А от коли вмикати тепло – вирішуватиме місцева влада

На прес-конференції голови Закарпатської ОДА Василя Губаля у п’ятницю, 22 жовтня, йшлося і про початок опалювального сезону в краї. Як відомо, Закарпаття практично повністю перейшло на автономне опалення, передовсім соціальних закладів. 

Тому таких проблем, які часом трапляються в інших областях, нашому краю очікувати не варто. Тим не менше, область живе в умовах жорстких лімітів газу, які не має права перевищити – зрозуміло, що зараз економія енергоносіїв (у першу чергу газу) є питанням державної ваги. Поки ж що нема причин очікувати, що установи краю перевищать ліміти. Є відповідні розпорядження – як центральної влади, так і обласної, про початок опалювального сезону.

Голова Закарпатської ОДА, сказав: "Закарпаття на 100% готове до опалювального сезону. А от коли вмикати котли – вирішує місцева влада. Вони робитимуть це, зважаючи на температуру. Основна увага – соціальним закладам, передовсім освітнім: там має бути дотриманий температурний режим".

Керівник області повідомив: пробні запуски котелень проведені майже в усіх районах, в першу чергу в гірських, де холодніше. Там температуру в закладах тримають на контролі й готові вмикати тепло, де-не-де вже почали опалювати. Утім, враховуючи прогнози про похолодання, опалювальний сезон стартує наприкінці цього – на початку наступного тижня в усій області.

Прес-служба Закарпатської ОДА

 

24 жовтня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів