Педагогічна громада взялась за вінники і граблі

Педагогічна громада взялась за вінники і граблі
22 квітня працівники департаменту освіти Закарпатської ОДА, Ужгородського міського управління освіти, Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти долучилися до Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою разом».

 

Численна педагогічна громада Ужгорода змінила звичні офісні приміщення, шкільні кабінети та найнеобхідніше у роботі – ручку, комп’ютер, крейду – на садовий інвентар, чисте повітря.

Освітяни прибирали територію Боздоського парку в Ужгороді та вивозили чимало сміття. Дружня атмосфера та сонячна погода налаштувала містян на позитивний настрій, а виконана робота принесла неабияке задоволення, повідомили в ЗІППО.

Участь у толоці стимулює громадян підтримувати чистоту, але найбільша проблема – це не залучати містян до таких акції, а навчитися не смітити, не забруднювати водойми, не вирубувати ліси, правильно утилізувати батарейки, акумулятори, роблячи так свій внесок в охорону навколишнього середовища, закликає osvita.uz.ua Любов до своєї землі, держави починається з найменшого – бажання і прагнення жити в чистій країні.

 

23 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів