У Мукачеві мікрорайон біля замку намагалися зробити взірцевим

У Мукачеві мікрорайон біля замку намагалися зробити взірцевим
Чистий і гарний: мікрорайон «Паланок» у Мукачеві в суботу прибирали активісти «Відродження»

 

Як і озвучувалося, масштабна акція прибирання по всій області, започаткована минулого тижня, триває.

Мукачево чепуриться: мікрорайон «Паланок» у місті над Латорицею минулими вихідними буквально змінювався на очах – завдяки депутатам, активістам від партії «Відродження», а також просто небайдужим людям. У суботу тут прибирали, фарбували, косили газони, а також розчищали від «накипу» бордюри кілька десятків людей. Таким чином «відродженці» продовжили акцію, яку започаткував минулого тижня по всій області народний депутат України Михайло Ланьо.

Не обіцяли, а робили: як і оголошувалося, цього тижня акція з прибирання та облагородження краю тривала. Мікрорайон «Паланок», який розташований поруч із замковою горою в Мукачеві, прибирали мешканці міста з ініціативи депутата Мукачівської міської ради від партії «Відродження» Олександра Ремеза. 

Приєдналися до колеги депутати Олег Казибрід та Владислав Кушнір: попри те, що вони вже попрацювали минулими вихідними на «своїх територіях», вирішили не сидіти, склавши руки, а продовжити хорошу справу.  Дружно косили газони, прибирали прибудинкові території від сміття та скошеної трави, фарбували фруктові дерева, рубали сухе гілляччя та звозили все на сміттєзвалище. Як розповів Олександр Ремез, мікрорайон «Паланок» мусить бути взірцевим у містечку, адже він прилягає до замкової гори, отже, і вірогідність, що тут може бути чимало туристів, - висока. «Це свого роду візитівка і для гостей, і для тих, хто просто проїжджає в інших напрямках через мікрорайон, тому ми стараємося постійно тримати його в гарному, чистому вигляді, – розповів депутат. – Так само, цим суботником акція прибирання не завершиться, ми пам’ятаємо, що чисто там, де не смітять, але й там, де прибирають. Тож у міру необхідності будемо й надалі наглядати за рідним мікрорайоном. Я ж дякую всім, хто взяв участь у акції, за допомогу й щиро вірю, що спільно ми зробимо нашу область ще кращою».

Нагадаємо, 9 квітня  2016 року з ініціативи народного депутата України Михайло Ланьо по всій Закарпатській області стартувала масштабна акція з прибирання та озеленення території населених пункті, приурочена до Дня довкілля. Акцію проводять активісти й депутати закарпатської обласної організації партії «Відродження». Загалом тільки за перший тиждень від старту заходу в ньому взяли участь понад 2,5 тисячі краян у більшості районів Закарпаття.

 

Прес-служба ЗОО ПП

«Відродження»

 

18 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів