Уже відомо, скільки балів мінімально потрібно набрати, щоб скласти ЗНО з української

Уже відомо, скільки балів мінімально потрібно набрати, щоб скласти ЗНО з української
Інформація для закарпатських абітурієнтів.

 

Значення порога "склав/не склав" для пробного тестування з української мови і літератури становить 25 балів. Про це повідомили у прес-службі Українського центру оцінювання якості освіти.

Для визначення порогового бала тесту при регіональних центрах були створені експертні групи, до складу яких було включено представників вишів та шкіл. Загалом, Українським центром оцінювання якості освіти були опрацьовані висновки 64 експертів-предметників.

Тест ЗНО з української мови і літератури 2016 року складається із завдань трьох форм: завдань з вибором однієї правильної відповіді, завдань на встановлення відповідності та завдання з розгорнутою відповіддю.

Тест містить 58 завдань, на виконання яких буде відведено 180 хвилин. Результати виконання частини завдань цього тесту, що мають відношення до мовних завдань, будуть зараховані як державна підсумкова атестація з української мови. Результат виконання всіх завдань тесту з української мови та літератури буде використовуватися під час прийому до вищих навчальних закладів.

Тестування з української мови і літератури відбудеться 5 травня.

Значення порога "склав/не склав" з інших предметів пробного ЗНО буде оголошено 20 квітня.

 

16 квітня 2016р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів