"Вид" із Жупанату на Поштову в Ужгороді буде веселковим

"Вид" із Жупанату на Поштову в Ужгороді буде веселковим
Один із "панорамних майданчиків" у центрі Ужгорода – пагорб на якому знаходиться й Альпінарій, де знаходиться пам'ятка архітектури Жупанат. Із нього як на долоні – площа Поштова із будівлею міськради, вихід на набережну Незалежності й перспектива старовинного і вже майже оновленого "Совиного гнізда", вулиці Довженка. Це одне з улюблених місць "тусування" ужгородської молоді. Тепер "пейзаж" доповнюватимуть ще й різнобарвні квіти.

 

По-перше, як уже повідомляв uzhgorod.net.ua, на Поштовій біля фонтану висаджують квіткову композицію у формі герба Ужгорода. Наразі розмітили особливий вид чорнобривців. Завершити ТОВ "Уж-Агромікс" планує наприкінці цього тижня.

По-друге, чимало квітів висадили і в невеликих ємностях довкола будівлі мерії, на клумбі поруч із тротуаром зараз набираються сил тюльпани, а як відцвітуть, їх змінять однорічними літніми квітами.

По-третє, вперше квіти висадили ще й у ящики на перилах біля Жупанату.

Ну і насамкінець: перші "дикі" квіти вже вкривають сам пагорб Жупанату. Згодом юні "тусовщики" їх швидше за все витопчуть. Однак зараз саме час помилуватися квітами в усіх їхніх барвах.   

  uzhgorod.net.ua

 

06 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів