Інтернет-кафе в Мукачеві обікрали

Інтернет-кафе в Мукачеві обікрали
Мукачівські правоохоронці затримали 33-річного місцевого мешканця за підозрою у скоєнні крадіжки. Чоловік викрав гроші, які адміністратор комп’ютерного клубу заховала в середині айбоксу. Матеріали кримінального провадження вже направлені до суду.

 

Із заявою про крадіжку грошей до Мукачівського відділу поліції звернулась31-річна  працівниця місцевого Інтернет-кафе. Мукачівка  розповіла, щовона сховала в ячейці айбоксу свої власні гроші. Пізніше, перебуваючи нароботі, вона перезагружала платіжний термінал, щоб усунути технічнінеполадки. В той момент  один з відвідувачів покликав її на підмогу.Адміністратор  залишила термінал відчиненим, чим і скористався крадій,викравши звідти її  заховані  100 доларів.

Потерпіла описала усіх відвідувачів, які в той час знаходились в інтернетклубі. Переглядаючи камери спостереження встановлених у закладі,правоохоронці помітили молодого чоловіка, який саме й викрав гроші.Залишалось тільки встановити особу зловмисника.

У ході слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили та затрималикрадія. Ним виявився 33-річний непрацюючий мукачівець. Чоловік ранішевже притягувався до кримінальної відповідальності. Зловмисник зізнався ускоєному, крадену валюту витратив на власні потреби.

Слідчий Мукачівського відділу поліції скерував кримінальне провадження до суду за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.185Кримінального кодексу України. За таке правопорушення мукачівцюзагрожує до трьох років позбавлення волі, - пише відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області

 

06 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів