Хто підпалив машину дружини СБУшника?

Хто підпалив машину дружини СБУшника?
Вчора о 4 годині ночі екіпаж патрульної поліції Ужгорода отримав повідомлення про пожежу. На вулиці Осипенка,26 горів "Лексус".

 

Ми вже повідомляли, що в Ужгороді спалили "Лексус" дружини керівника СБУ Виноградівського району. 

Свого часу більшість автомобілів в Ужгороді, які належали політикам, представникам влади та правоохоронцям, палила група людей, які були колишніми міліціонерами і нині відсиджуються в Києві. Деякі ЗМІ називали цих екс-правоохоронців - "людьми Балоги". Щоправда, ніяких доказів не було.

Останнім часом в Закарпатті руйнуються контрабандні схеми, через що доволі напружені стосунки між різними гілками правоохоронних органів. Якщо раніше контрабанду синхронно "кришували" як СБУ і міліцейські оперативники, так і прокуратура, то зараз ці схеми не працюють. Часто між правоохоронними органами виникають суперечки. Якщо пригадати якісь протиріччя між правоохоронцями Виноградівщини, то на пам'ять приходить лише перевірка СБУшниками Виноградівського райвідділу міліції у серпні минулого року, після того, як виноградівський міліціонер взяв доволі крупного хабара у розмірі 1500 євро у одного з громадян, - пише 0312

 

04 квітня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів