На Тячівщині чоловік нагостився, побився... і помер

На Тячівщині чоловік нагостився, побився... і помер
14 березня 2016 року до Тячівського ВП ГУ НП в Закарпатській області надійшла письмова заява від 41-річного мешканця с. Руське Поле. Чоловік розповів про те, що ввечері 11 березня в нього погостював родич, який додому так і не повернувся.

 

Вже наступного дня тячівські поліцейські вжитими оперативно-розшуковими заходами виявили в підвальному приміщенні одного з напівзруйнованих будинків села Руське Поле труп чоловіка.  Ним виявився той самий розшукуваний 36-річний Юрій М.

Слідчо-оперативна група встановила, що будинок, в підвалі якого знайдено труп, належить місцевому мешканцю Михайлу Б.  Поліцейські з'ясували, що в ніч з 11 на 12 березня двоє чоловіків, разом зі співмешканкою господаря, вживали алкогольні напої.

У ході застілля між газдою та гостем виникла бійка. Причиною стало те, що  останній нібито чіплявся до його співмешканки. Під час сутички господар завдав кілька ударів кулаками в обличчя та в область грудної клітки Юрію М.

Надалі конфлікт вщух. Але через деякий час до компанії приєдналися ще двоє односельчан. Тоді сутичка поновилася і набрала ще більших обертів. Відтак завершилася фатально. Імовірно, що саме заподіяні в ході бійки численні удари і позбавили життя чоловіка. Слідство в справі триває. Про це повідомили у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області.

uzhgorod.net.ua

 

17 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів