На авто "мукачівських стрілків" оголошено план-перехоплення

На авто "мукачівських стрілків" оголошено план-перехоплення
Опитані свідки сьогоднішньої стрілянини на вулиці Молодіжній у Мукачеві пояснили патрульним, що бачили, як кілька молодиків, здійснивши постріли, сіли у дві машини - зелену Шкоду та Мерседес сірого кольору. Автівки передали в орієнтування та оголосили план-перехоплення.

 

На місці події, яка сталася сьогодні близько опівдня, патрульні знайшли гільзи від зброї. За попередньою інформацією, набої від травматичної зброї, але це стане відомо після експертизи.

Також виявили гранату, з якою працювали вибухотехніки, після чого слідчі вилучили її як доказ.

Чоловіка госпіталізували, зараз він знаходиться у важкому стані у лікарні. Задля забезпечення охорони потерпілого командир роти патрульної поліції направив екіпаж патрульних до лікарні.

Керівник Мукачівської місцевої прокуратури Олександр Братюк заявив, що попередня і основна версія слідства щодо подій в Мукачеві – кримінальне минуле пораненого. Мукачівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, за фактом замаху на вбивство (ч.2 ст.15 - ч. 1 ст. 115 КК України), яке розслідується СВ Мукачівського відділу поліції в Закарпатській області.

За словами Братюка, невідомі особи на автомобілі стріляли в людину. Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події встановлено, що не встановлені поки особи, здійснили постріл з невстановленої зброї у 31-річного мукачівця, який стояв на тротуарі та зникли з місця події на автомобілі. У потерпілого випала граната, яка не вибухнула адже не була приведена в бойовий стан.

Олександра Братюк додав, що з цього приводу також внесено відомості в ЕРДР за фактом незаконного поводження зі зброєю (ч.2 ст.263 КК України). За даними слідства, поранений мукачівець був раніше судимий за вчинення кримінального правопорушення пов'язаного з наркотиками, відтак найперше однією з причин конфлікту слідство розглядає саме кримінальне минуле потерпілого.

 

 

12 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів