У Мукачеві знову стріляли. Є постраждалі

У Мукачеві знову стріляли. Є постраждалі
У мікрорайоні «Пентагон» у Мукачеві сталися розбірки з стріляниною і вибухівкою

 

Одного з учасників стрілянини госпіталізовано з вогнепальним пораненням. Про це інформує власкор Mukachevo.net з місця подій. Інцидент стався близько 12:00 по вулиці Молодіжна, що в мікрорайоні «Пентагон» неподалік 16 школи. 

За попередньою інформацією, інцидент стався між групою молодиків на авто та місцевим мешканцем. Перші були із зброєю, другий – з вибухівкою. Другого з кульовим пораненням госпіталізована у лікарню. Молодики зникли з місця стрілянини на авто. Вибухівка не спрацювала.

Також, як зауважила керівник управління освіти Катерина Андялошій, усі учні, які наразі перебували в школі на навчанні (відпрацювання за 7 березня) у безпеці, і перебувають під наглядом керівництва школи на вчителів.

Однак, до знешкодження вибухового пристрою було здійснено всі заходи безпеки щодо вихованців ДНЗ №28, який розташований біля СЗОШ №16. 

Як зауважує кореспондент Mukachevo.net з місця інциденту, рух все ще обжено, а на місці працюють експерти.

Епвцентр подій був поруч з боковим входом до СЗОШ №16, що по вул.Молодіжній. 

Як повідомили у Мукачівської ЦРЛ, близько 13:00 до лікарні доставили місцевого мешканця з вогнепальним пораненням бедрової артерії. Його привезли без документів. Пораненого виявив його товариш, який знайшов його з нерозірваною гранатою у руках.

 

12 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 123 2016-03-12 / 18:29:59

    щось Мукачево чим далі тим стає кримінальнішим