Роми на Берегівщині взялися за ножі. Поліція для затримання використала батька одного з хуліганів

Роми на Берегівщині взялися за ножі. Поліція для затримання використала батька одного з хуліганів
У ніч із 4 на 5 березня шестеро берегівських ромів затіяли бійку на дискотеці в селі Вари. Спочатку побили сина місцевого барона, далі затіяли бійку з “білими”. У хід пішли ножі, відтак один юнак у важкому стані опинився в реанімації, другий з численними ножовими пораненнями – у травматології, третього з гематомами після побиття відпустили додому лікуватись амбулаторно.

 

Отримавши інформацію з медзакладу, працівники поліції під керівництвом начальника одного з відділів майора Степана Кантора знайшли батька одного з нападників і залучили його до своїх дій. На той час роми поховалися на узбережжі річки Боржава. На прохання поліціянтів батько зателефонував по мобільному синові і наказав здатися правоохоронцям. Вгамувавши пристрасті, старший ром умовив шістьох учасників бійки повернутися в село і вийти до магазину. Там їх і затримали.

Серед нападників виявилося двоє неповнолітніх, а між старшими – нещодавній засуджений, який лише тиждень перед тим вийшов на волю після покарання за причетність до вбивства. Тепер йому світить уже серйозніший строк.

Всі зловмисники знаходяться під вартою. Розпочато слідство.

 

06 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів