Собака Діна і хвилювання "спалили" порушників кордону на Закарпатті

Собака Діна і хвилювання "спалили" порушників кордону на Закарпатті
Двічі вчора, 3 березня, тільки у пункті пропуску «Тиса» на Закарпатті прикордонники виявляли у конструктивних особливостях автомобілів приховані тютюнові вироби, які намагалися доправити до сусідньої Угорщини.

 

У першому випадку, громадянин України обладнав тайник у панелі приладів автомобіля «Ford». Проте під час проходження прикордонно-митного контролю спрацювала службова собака Діна, яка натренована на пошук тютюнових виробів, що і дозволило  правоохоронцям виявити понад 300 пачок цигарок.

В іншому випадку порушника, водія автівки «Suzuki», видала схвильована поведінка. Як результат, під обшивкою дверей та в порожнині над заднім правим колесом автомобіля, прикордонники виявили 190 пачок цигарок різних марок.

В обох випадках власники позбулись не лише цигарок, а й своїх автівок. Сума оцінки всього вилученого становить близько 200 тисяч гривень.

Також прикордонний наряд відділу «Ужгород» цього ж загону та працівники фіскальної служби в ході огляду вантажного автомобіля «Daf», виявили папір для постерів, який не був заявлений в товаросупровідних документах. Його наш співвітчизник намагався перемістити через державний кордон з приховуванням від прикордонно-митного контролю, адже в наданих документах містилися неправдиві відомості щодо кількості вантажних місць, маркування та вартості вантажу. В результаті, товар вилучено та оцінено на суму понад 500 тисяч гривень.

Державна прикордонна служба України

 

04 березня 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів