"Урожай" прикордонників на Закарпатті та Буковині: майже 6 тисяч пачок цигарок на 5 машин

П’ять автомобілів, в яких було приховано майже 6 тисяч пачок сигарет, виявили у пунктах пропуску «Порубне», «Вилок» та «Ужгород» співробітники Держприкордонслужби та митниці.

 

Як повідомляє ДПСУ, 25 лютого, під час поглибленого огляду мікроавтобуса «Мерседес» працівники пункту пропуску «Порубне» виявили 1580 пачок сигарет «Marlboro», які наш  співвітчизник приховав під декоративною обшивкою. Сума вилучених сигарет та авто склала 250 тисяч гривень.

А 26-го вранці в  цьому пункті пропуску вилучили автомобілі  «Мазда» та «Альфа-Ромео».  Буковинці приховали у колесах  та порожнині передньої панелі салону майже 1400 пачок сигарет «Rothmans» та «Кент». Сума конфіскату сягнула 130 тисяч гривень.

Також у пункті пропуску «Вилок» прикордонники Мукачівського загону виявили 500 пачок сигарет «LM» у газовому балоні автомобіля «Ауді», яким керував громадянин України. На правопорушника встановленим порядком складено протокол. Він позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й свого авто, все оцінено у 35 тисяч гривень.

Приховавши в авто тютюнові вироби, вирішив підзаробити і громадянин Польщі. Він прямував мікроавтобусом «Fiat» 2005 року випуску через пункт пропуску «Ужгород». Однак йому на заваді стала службова собака прикордонників, натренована на пошук тютюну. Прикордонники Чопського загону та працівники митниці перевірили автівку додатково та знайшли подвійне днище, запаковане 2425 пачками сигарет марок «LM», «Winston» та «Mallboro». Загальна сума вилученого майна склала 75 тисяч гривень.

 

27 лютого 2016р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів