Сьогодні, 26 листопада, у Закарпатській області обіцяють хмарну погоду з проясненнями

Як повідомили Uzhgorod.net.ua у Закарпатському гідрометеоцентрі, вночі в регіоні відмічалась мінлива хмарність. В Рахівському районі місцями випадав невеликий сніг. Кількість опадів 1,1 мм. Місцями спостерігався туман (Берегово) при видимості 500 м. Вітер північний 3-8 м/с. Температура повітря 2-9° морозу.

 

Вдень буде мінлива хмарність, часом слабкі опади. В горах місцями: слабка ожеледь, на перевалах ожеледиця. Вітер північний 5-10 м/с. Температура повітря 1-6° тепла, місцями в горах 2-4° морозу.

Температура повітря по м.Ужгород 4-6° тепла.

Автошляхи: часом слабкі опади. В горах місцями: слабка ожеледь, на перевалах ожеледиця. Видимість 3-5 км, в опадах 1000-2000 м.

Як повідомляє Sinoptik.ua, в Ужгороді, Мукачеві, Хусті, Сваляві, Рахові, Міжгір'ї, Берегові, Виноградові очікується сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі становитиме -12…-2 градуси, удень – від +1 до +4. Вітер східний, північний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с. У другій половині тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, місцями – дрібний дощ зі снігом.

 

26 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів