На Закарпатті обіцяють хмарну погоду з проясненнями, в Ужгороді - дощі

Як повідомили Uzhgorod.net.ua у Закарпатському гідрометеоцентрі, вночі погоду в регіоні визначала тилова частина улоовини північного ціклону. Була хмарна з проясненнями погода.

 

Місцями пройшли невеликі дощі, кількість опадів 1-4 мм ( за даними гідрологічних постів). Подекуди утворився туман, видимість 200-500 м. Вітер західний 3-10 м/с. Температура повітря 1-6° тепла.

Вдень на область почне впливати нова улоговина циклону, яка переміщується з заходу. Очікується: хмарно з проясненнями. Місцями невеликий дощ. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря 8-13°, в горах місцями 2-7° тепла.

В Ужгороді: температура повітря 11-13° тепла.

Автошляхи: Місцями невеликий дощ. Видимість 4-6 км.

Як повідомляє Sinoptik.ua, у четвер в Ужгороді, Мукачеві, Хусті, Сваляві, Рахові, Міжгір'ї очікується дощова погода. У Берегові, Виноградові – без опадів. Температура повітря вночі становитиме +2…+4 градусів, удень – від +7 до +14. Вітер західний, південний, південно-західний і південно-східний, 1-4 м/с. У другій половині тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, місцями – дрібний дощ зі снігом.

 

19 листопада 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів