У діях Правого сектора у Мукачеві прослідковується досвідчена «рука» силовика!

Представникам МВС відоме навіть прізвище цієї людини, котра 4 роки відслужила у правоохоронних органах

 

Бійців “Правого сектору” у Мукачеві контролює Роман Стойка, який був замішаний у стрілянині, а раніше був опальним співробітником МВС. Про це сказав директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко під час брифінгу.

“Головною особою, яка контролює бійців „ПС“ у Мукачевому є командир першого захисного батальйону ДУК „Правий сектор“ Роман Стойка, який працював у МВС з 2006 до 2009 року і двічі притягався до дисциплінарної відповідальності. Він був залучений до контрабанди цигарок за допомогою літальних апаратів”, — повідомив А.Шевченко.

За його словами, у МВС є чимало інформації про кримінальне минуле Р.Стойки.

“Слідство встановить, хто спонукав цю людину або скеровував, тому остаточні висновки зробить Генпрокуратура”, — додав А.Шевченко.

Нагадаємо, 11 липня у Мукачевому Закарпатської області на території оздоровчо-спортивного клубу “Антарес” по вулиці Лермонтова відбулася перестрілка за участю осіб, які представилися бійцями “Правого сектору”. Представник “ПС” вже повідомив, що ситуація сталася, тому що вони блокували проходження контрабанди.

Зазначимо також, що у зв’язку з перестрілкою в Мукачевому прокуратурою розпочато розслідування за фактом створення злочинної організації та терористичного акту.

 

14 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів