У супротивників «Правого сектора» у Мукачеві вилучили купу зброї!

Зокрема — вогнепальну, нарізну та гладкоствольну зброю, ручні гранати, бойові патрони, дальномір, пристрій нічного бачення, холодну і травматичну зброю...

 

Служба безпеки України вилучила в осіб, в яких виник конфлікт з представниками "Правого сектора" на Закарпатті, вогнепальну зброю, гранати, патрони та інше озброєння. Про це сьогодні заявила на брифінгу речник СБУ Олена Гітлянська, передає кореспондент УНН.

"Під час проведення санкціонованих обшуків у помешканнях осіб, з якими виник конфлікт у "Правого сектора" виявлено та вилучено вогнепальну, нарізну та гладкоствольну зброю, ручні гранати, бойові патрони, дальномір, пристрій нічного бачення, холодну і травматичну зброю та багато іншого", - розповіла вона.

О.Гітлянська також розповіла, що протягом трьох днів було проведено більше 40 обшуків, при чому 27 з них було проведено вчора.

Нагадаємо, 11 липня у Мукачевому Закарпатської області на території оздоровчо-спортивного клубу “Антарес” по вулиці Лермонтова відбулася перестрілка за участю осіб, які представилися бійцями “Правого сектору”. Представник “ПС” вже повідомив, що ситуація сталася, тому що вони блокували проходження контрабанди.

Зазначимо також, що у зв’язку з перестрілкою в Мукачеві прокуратурою розпочато розслідування за фактом створення злочинної організації та терористичного акту.

 

14 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів