Влада намагається звести конфлікт у Мукачеві до провини одного Правого сектору

І закриває очі на справжні причини конфлікту на Закарпатті, стверджує народний депутат України Мустафа Найєм.

 

Про можливий конфлікт у Мукачеві було відомо за 3 дні до інциденту. Таку думку під час інтелектуально-політичного шоу «Гра У Класику» з Сергієм Рахманіним» (щопонеділка о 22:00 на телеканалі ZIK) висловив народний депутат України Мустафа Найєм.

«Інформація про те, що відбудеться зустріч, повідомлялась за три дні до інциденту через розсилку смс-повідомлень, – розповів Мустафа Найєм. – У них зазначалось, що одна сторона буде провокувати іншу сторону. А також те, що для провокацій буде використаний Правий сектор. Тому ті люди, які вважають, що буде засуджений тільки один Правий сектор, дуже помиляються».

Депутат також зазначив, що керівники усіх місцевих силових та правоохоронних відомств були задіяні у схемі з перерозподілу контрабанди на Закарпатті. Всі ці люди розділилися, коли відбувся конфлікт з Правим сектором. Тому вирішення питання і призвело до збройного протистояння.

Найємн розповів, що зараз влада в Києві намагається закрити очі на справжні причини конфлікту на Закарпатті, та звести все до провини Правого сектору.

«Контрабандою займалися і ті люди, які зараз є при владі в Києві. Я думаю, що в мене буде можливість довести інформацію про те, що родичі людей, які зараз працюють у Державній прикордонній службі України, «кришували» контрабанду на Закарпатті», – заявив народний депутат.

Мустафа Найєм також зазначив, що великою проблемою є зброя, яку змогли використати на мирній території. Тому сьогодні також необхідно боротися з проблемою вільного обігу зброї між фронтом та мирною територією.

«Тих людей, які причетні до незаконного обігу зброї на мирній території держави, потрібно притягувати до кримінальної відповідальності. Адже бійці, які дійсно захищають країну, зараз зі зброєю на Сході», – переконаний Мустафа Найєм.

 

14 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів