Скільки стражів не міняй, а контрабанда «зеленкою» та незаконна міграція процвітає й далі

За два місяці на Закарпатті змінили майже 50 відсотків прикордонників.

 

Державна прикордонна служба України продовжує комплекс заходів щодо недопущення втягування персоналу у протиправну діяльність. Так, протягом останніх двох місяців було повністю замінено керівну ланку органів охорони державного кордону на Закарпатті, змінили майже 50% прикордонників.

Крім того замінено понад 60% начальників відділів прикордонної служби регіону, – повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Зокрема, за матеріалами відділу внутрішньої безпеки по Мукачівському та Чопському прикордонних загонах та Західному регіональному управлінню Державної прикордонної служби проведено 28 службових розслідувань. За їх результатами до відповідальності притягнено 77 військовослужбовців. З них 17 – звільнено, 6 – понижено в посаді, ще 47 – переміщено за межі підрозділу.

За результатами реалізації оперативних матеріалів відділу внутрішньої безпеки спільно з правоохоронцями та військовою прокуратурою розпочато провадження щодо 14 військовослужбовців. В єдиний реєстр досудових розслідувань внесено 10 інформацій.

 

14 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів