ТСК щодо конфлікту в Мукачеві сформують завтра у Раді

З тим, щоб вже до кінця тижня комісія представила свої результати.

 

Депутати вирішили самостійно провести розслідування і з'ясувати, хто винен у збройному протистоянні у Мукачеві. Під час погоджувального засідання Верховної ради спікер Гройсман повідомив, що вже завтра планують розглянути питання створення тимчасової слідчої комісії.

Парламентарі наполягають, аби до кінця тижня комісія вже представила свої результати. А вже після завершення роботи ТСК вимагатимуть і кадрових змін у правоохоронних органах.

"Хто би це не кришував ці всі прояви - мають бути притягнуті до відповідальності в тому числі і ті, хто підняв зброю, і хто розпочав збройне протистояння. Парламент визначився щодо створення ТСК і почнемо працювати в цьому напрямку для того, щоб якомога щвидше відкрити суспільству правду про те, що відбувалася в Мукачевому", - говорить Володимир Гройсман, голова Верховної ради України.

"Після того, як по подіям в Мукачевому будуть названі конкретні винні силовики, задіяні в корупції і контрабанді - їх треба негайно звільняти до самого високого керівного рівня", - говорить Юлія Тимошенко лідер фракції "Батьківщина".

Також у нардепів на цей тиждень - чимало планів і щодо законопроектів. Завтра обіцяють взятися за закон про місцеві вибори, зняття недоторканності з депутатів та суддів, завершити правоохоронну реформу. А в четвер планують розглянути зміни до Конституції, які надають більше повноважень місцевій владі.

 

13 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів