Мукачівські події — криваве відлуння контрабандних розбірок!

У конфлікті навколо Мукачева дуже мало правди. Так вважає політолог Євген Магда.

 

"Ланьо і Правий сектор намагаються показати, що вони всі в білому. Але це не так. Зараз на Закарпатті відбувається процес перерозподілу впливу на контрабанду, якою живе регіон. Це й стало причиною конфлікту", - зазначив експерт в коментарі Gazeta.ua.

Він назвав дивними дії Правого сектору, зауваживши, що конфлікт в Мукачевому дуже "вчасно" відбувся.

"Чому ця ситуація спалахнула напередодні отримання Україною кредиту МВФ, візиту Яценюка до США, де він мав представляти інвестиційні можливості України, голосування за скасування депутатської недоторканності і направлення до Конституційного суду пропозицій президента щодо дерегуляції? Позиція Правого сектору є дуже дивною. Вони ніби забули, що монополія на здійснення насильства - одна з ознак державного суверенітету. Зараз ПС своїми діями підіграє Росії. Хоча, значна частина його бійців воювала на Сході. Це говорить про те, що Правий сектор дуже різновекторна організація. Однак для всіх буде краще, коли їхні бійці самі складуть зброю в Мукачевому", - зауважив Магда.

На його думку, покарання мають понести всі сторони конфлікту: "Але це повинно відбутися без кровопролиття. Потрібно змінити керівництво усього силового блоку на Закарпатті. Інше питання ким".

 

13 липня 2015р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів