Що спричинило витік нафти на Закарпатті?

Закарпатські міліціонери встановлюють осіб, з вини яких стався витік нафти в Мукачівському районі

 

До Мукачівського міськвідділу міліції надійшло  повідомлення про  витік нафти у с.Ракошино Мукачівського району. Дві великі плями розміром 10х3 м. виявлено у дворогосподарствах та колодязях місцевих мешканців.

Учора близько 16-ї години до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулась заступниця сільського голови смт.Ракошино Мукачівського району,  яка  повідомила, що у двох сусідніх  дворах ракошинців виявлено темні плями, ймовірно через витік нафти.

На місце події виїхали правоохоронці міськвідділу, працівники Державної  служби з питань надзвичайних ситуацій та інші компетентні служби, які ліквідовували наслідки та з`ясовували причини витоку нафтопродукту.

Першочергові заходи реагування було проведено одразу. Однак комісія продовжує  свою  роботу, щоб з`ясувати причини,  усунути наслідки витоку нафтопродукту й убезпечити місцевих  мешканців від  екологічного лиха.

Відомості про  подію  внесено до  Єдиного реєстру досудових  розслідувань за ознаками  ч.1 ст.292 Кримінального кодексу України (Пошкодження об`єктів магістральних  нафто-, газо- та нафтопродуктопроводів). Правоохоронці проводять слідчо-оперативні заходи з метою встановлення особи, яка здійснила несанкціоноване втручання до нафтопроводу, який пролягає на відстані близько двох кілометрів від дворогосподарств, де виявили витік нафти, повідомила Наталія Машіко Мукачівський МВ УМВС

 

 

 

28 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів