В Ужгороді потерпілого в ДТП ще й обмовили

Позаминулого тижня біля магазину «Осетія» в Ужгороді водій автомобіля «Джилі» збив на нерегульованому пішохідному переході чоловіка, який, упавши на дорожнє покриття, отримав тілесні ушкодження.

 

Карета «швидкої допомоги» доставила потерпілого в лікарню. Однак в Інтернеті хтось поспішив повідомити, нібито, за словами співробітників ДАІ, пішохід перебував у явному стані алкогольного сп’яніння.

Щоб з’ясувати згадану обставину автор цих рядків вирішив провести своє розслідування. Насамперед зателефонував до начальника міського ДАІ Олексія Співака. Однак у розмові той підтвердив лише факт ДТП, а щодо стану пішохода відомостей не мав. У медзакладі в ужгородця повинні були взяти кров на аналіз. Удалося зв’язатися з дружиною потерпілого Оленою, яка розповіла, що її чоловік узагалі не п’є, оскільки працює водієм і майже кожного дня повинен сідати за кермо.

Сам Микола розповів: «Поблизу торгового комплексу «Осетія» я переходив дорогу. Раптом мене збив автомобіль. Від удару я відлетів на узбіччя. Оскільки мені було дуже погано, то не міг нормально говорити, а затинався. З’явились якісь люди з відеокамерами й стали питати в мене, чи я сам кинувся під машину, чи був п’яний. Підійшли двоє чоловіків напідпитку й наказали мені лежати, бо, може, в мене перелом. Згодом приїхав зять, котрий їх відігнав. Прибули працівники Державтоінспекції і «швидка допомога», яка після надання показів мене забрала. У лікарні я здав кров на вміст алкоголю. Але спокійний, оскільки спиртного не вживаю».

У судово-медичній експертизі на момент написання матеріалу повідомили, що аналіз крові потерпілого показав, що він повністю тверезий. Але дивує інше: як люди можуть, не маючи фактів, роблять дешевий піар на людській біді?

Іван ЛАДЖУН

«Карпатський об’єктив»

 

24 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів