Після чарки з гостем незайманка прокинулась... голою

Добре сказано: не вмієш пити горілку - не берися. Але наші люди часто переоцінюють власні сили й можливості здоров’я, приймаючи «на груди» не свою дозу спиртного.

 

Як наслідок - або якісь курйозні ситуації, або ганебні вчинки. Зовсім юна 18-річна жителька одного з населених пунктів Тячівського району також потрапила днями у халепу саме через кляту оковиту, як інформують "ВМ" .  Хоча правильніше буде сказати - через відсутність відчуття міри. В обідню пору до дівчини прийшов у гості її 35-річний знайомий з Виноградівщини. Дорослий гість приніс із собою алкогольні напої і запропонував випити з ним за здоров'я новонародженої братової дитини. Як не дивно, але дівча без вагань погодилося і за якийсь час «відключилася» від чималої дози випитого. Зранку юна господиня отверезіла, але разом з похміллям прийшло болюче усвідомлення — щось вночі сталося Погане. Річ у тім, що прокинулося дівча голісіньке, тож припустило: вчорашній гість, скоріш за все, поглумився над нею. Правда, подробиць нічних подій вона не пам’ятала. Все ж подалася в міліцію і на «кривдника» поскаржилася. Далі були відповідні медичні обстеження, експертизи. З’ясувалося, що юнка сама роздягнулася догола, після того, як чоловік пішов. І обмовила свого знайомого даремно - ніхто над нею не глумився.

А у випадку, що мав місце в Ужгороді, наслідки алкогольної амнезії для 48-річного місцевого жителя виявилися реальними, а не уявними. Події розгорталися подібно, як на Тячівщині. Чоловік приймав гостей у себе вдома. Хоча цих людей він майже не знав, все ж погодився розділити з ними не одну пляшку спиртного. Прокинувся не голим, але без побутової техніки. Гості прихопили зі собою пилосос і пральну машину. Обставини обох випадків з’ясовують правоохоронці.

Uzhgorod.net.ua

 

14 грудня 2014р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів