У Мукачеві жорстоко побито екс-керуючого справами міськвиконкому Юрія Малешка

Нині він перебуває у Мукачівській центральній районній лікарні: у Ю.Малешка, як констатували лікарі, зламана щелепа та струс мозку

 

У суботу, 22 січня, близько 18 години вечора жорстоко побито депутата Мукачівської міськради, колишнього керуючого справами міськвиконкому, члена СДПУ(О) Ю.Малешку. Трапилося це у під?їзді будинку, в якому знаходиться квартира постраждалого. На Ю.Малешку напали тро? невідомих, коли він повертався додому, і по-звірячому побили по голові. Зараз він знаходиться у міській лікарні.

Лікарі оцінюють стан Ю.Малешки, як важкий: у нього перелом щелепи, серйозне пошкодження вушної перетинки, на обличчі - багаточисельні синці. Міліція веде розслідування інциденту. Нагада?мо, що ще у період президентських виборчих перегонів, на адресу Ю. Малешки лунало чимало погроз, у тому числі і фізичної розправи, за те, що він відкрито підтриму? В.Януковича. Очевидно, аноніми від слів перейшли до діла. Це, до речі, не перший випадок у місті, коли громадяни страждають через свої політичні уподобання. Нещодавно було підпалено автомобіль заступника секретаря мукачівського міськкому СДПУ(О) ?.Чубірки. Прес-служба партії розповсюдила щодо цього заяву, в якій рішуче виступила проти переслідувань її членів.

 

24 січня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів