Віктор Ледіда: "Бути спортивним — модно!"

Минулого тижня в Ужгороді в приміщенні "Юності" відбувся чемпіонат області зі стрітболу. Змагання пройшли під егідою Закарпатської обласної молодіжної громадської організації "Молоді регіони" та принесли багато позитивних емоцій як уболівальникам, так і самим учасникам. Загалом у турнірі брало участь 17 команд.

 

Молоді спортсмени, захоплені ейфорією від гри та жагою до перемоги, радували своїх уболівальників чіткими командними атаками, міцним захистом та влучними 3-очковими. Фінальне "золото" розіграли команди "Dream-teem-II" та "Аматори". Останні вибороли собі перемогу в складному двобої, довівши, що гідно складають основу БК "Ужгород".

"Бути спортивним – модно! Я радий, що маю можливість брати участь у формуванні нових спортивних поглядів молоді, у зростанні нового, сильного, спортивного, а значить, і здорового покоління. Адже, як відомо, ніщо так не загартовує характер та не зміцнює здоров’я, як спорт", – зазначив голова "Молодих регіонів" Закарпаття Віктор Ледіда.

Переможці та учасники чемпіонату були нагороджені грамотами, медалями й кубками. Загалом змагання пройшли на одному диханні, й голова Закарпатської обласної федерації баскетболу Олександр Зубковський подякував "Молодим регіонам" та Управлінню молоді й спорту Закарпатської ОДА за їх організацію.

"Закарпатська правда"

 

21 серпня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів