Давід Одонкор мріє, що Йоахім Лев побачть його гру в "Говерлі" і знову покличе грати за збірну

А ще йому подобається Ужгород

 

28-річний екс-гравець збірної Німеччини Давід Одонкор вже встиг провести перше тренування та зробити певні висновки про команду та про Ужгород.
Про це він повідомив вчора, 13 липня, кореспонденту KarpatNews.
Він зізнався, що "Говерла" – команда дуже непогана, а Ужгород йому дуже подобається. Зокрема, тим що він дуже маленький.
"Звісно, це не Іспаня чи Німеччина, але тут також добре", - зізнався він.
Стосовно мети в цій команді, він відповів, що хоче просто грати в гарний футбол і бути щасливим. А ще не проти, якщо його гру побачить тренер збірної Німеччини Йоахім Лев та знову запросить до збірної.
"Чому я тут? Мій агент зателефонував мені і спитав, чи не хочу грати в Україні. Я погодився. Приїхав в Ужгород, все подивився, порадився з дружиною і вирішив переїжджати", - зізнався він.
Давід, який до цього грав у другому дивізіоні Німеччини за команду "Алеманія", вирішив спробувати свої сили в іншому чемпіонаті. І обрав Україну, адже вважає її досить сильною. І це попри те, що мав багато інших пропозицій.
"Мав пропозиції з Австралії, Англії та Африки, але вирішив грати саме в Україні. Думаю, тут буду щасливий", - запевнив він.
Наразі Давид хоче чимшвидше знайти житло, куди переїде з дружиною та донькою, дослідити Україну та розпробувати всю місцеву кухню. Каже, що вже встиг спробувати український борщ і він йому дуже сподобався.
Петро МИНАЙ, KarpatNews

 

13 липня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів