ФК "Поляна" - переможець футбольного кубка Закарпаття-2012

У середу, 9 травня, у Берегові відбувся фінальний поєдинок Кубка Закарпаття з футболу. У вирішальному матчі зійшлися місцевий СК "Берегвідейк" та ФК "Поляна". Гру відвідали керманич краю Олександр Ледида, його перший заступник Іван Бушко, головний правоохоронець області Віктор Русин, голова Федерації футболу Закарпаття Михало Ланьо та інші поважні гості.

 

Уже традиційно фінальний матч відбувся у День Перемоги. За футбольний Кубок Закарпаття команди змагалися на берегівському стадіоні "Дружба". Незважаючи на те, що "Берегвідейк" грав удома, без потужної підтримки "12-го гравця" не залишилися і футболісти із Свалявщини: повні трибуни стадіону тільки додавали запалу обом командам.
Перший тайм команди зіграли "всуху", залишивши найгарячіші моменти на другу половину гри. У перерві перший заступник голови облдержадміністрації Іван Бушко нагородив ветеранів берегівського футболу. Степан Рейті, Йосип Чоловінець, Юрій Бенедек та Юрій Гада отримали грамоти та цінні призи.
Другий тайм матчу видався видовищнішим та багатшим на голи. Першими м’яч у ворота суперника забили гравці "Поляни". Наприкінці гри берегівським футболістам вдалося зрівняти рахунок, реалізувавши штрафний удар. Та вже за хвилину у ворота берегівської команди влетів другий і переможний для гостей м’яч. 1:2 – саме з таким рахунком "Поляна" здолала іменитий "Берегвідейк".
Золоті медалі та перехідний Кубок переможцям вручив керманич краю Олександр Ледида.
- "Берегвідейк" - титулована закарпатська команда, проте сьогодні більшу жагу до перемоги продемонстрували саме гравці "Поляни". Це, мабуть, і допомогло їм перемогти, - прокоментував результат матчу Олександр Ледида.

Прес-центр ОДА

 

10 травня 2012р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів