Київ вперше встановив пряме авіасполучення з Кувейтом

З прибуттям в неділю, 13 червня, в міжнародний аеропорт Кувейту першого українського літака між Києвом і містом Кувейтом відкрилося пряме повітряне сполучення.

 

Як повідомило інформаційне агентство Кувейту КУНА, на борту авіалайнера Міжнародних авіаліній України (МАУ) прибула делегація з України у складі 70 чоловік - представники турагентств, підпри?мці, журналісти і туристи. Вони проведуть ділові зустрічі з колегами Кувейту і ознайомляться з визначними пам'ятками країни.
Угода про повітряне сполучення між двома країнами була підписана рік тому.
Рейс Київ-Кувейт - перший східний напрям для МАУ. Партнером авіакомпанії в експлуатації нового рейса ? компанія Kuwait Airways.
Новий безпосадочний регулярний рейс, який вперше напряму з'?дна? Україну і Кувейт, виконуватиметься двічі в тиждень (по середах і неділях) на літаку Boeing 737.
Кувейт - столиця близькосхідної держави Кувейт, розташованої в північно-східній частині Аравійського півострова. На півночі і північному заході Кувейт граничить з ?раком, на півдні і південному заході - з Саудівською Араві?ю, на сході омива?ться водами Персидської затоки. Населення країни склада? близько 2 млн. чоловік, 45 % якого складають корінні жителі - араби Кувейту.
За матеріалами [a href="http://www.rian.ru"]РИА Новости[/a], [a href="http://www.travel.ru"]Travel.Ru[/a]

 

14 червня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів