У відкритій першості "Zinedine" з плавання взяло участь 110 юних спортсменів

У спортивному комплексі "Zinedine", що на Ужгородщині, відбулись перші відкриті змагання з плавання серед дітей різних вікових категорій (з 1997 по 2007 рік народження). У водному турнірі взяли участь 110 дівчаток та хлопчиків з Ужгорода та району. Найменшому учаснику було лише 4 роки.

 

Юні плавці змагалися у особистому заліку на дисанціях 25 та 50 метрів. Вони долали запливи: вільним стилем, брасом та на спині.

Відкрили першість спортсмени-інваліди - дітки з "Інваспорту", які показали хороший результат. Наступними по-черзі пливли групи дівчаток та хлопчиків різних вікових категорій.

Приміщення з бассейном спорткомплексу "Zinedine" було переповнене маленькими спортсменами, які хвилювались перед кожним запливом і активно вболівали за своїх друзів.
Група підтримки учасників - батьки та друзі, розмістилися на балконі, біля дверей та вікон, бо у приміщення бассейну, задля гігієни та безпеки плавців, пускали тільки у змінному взутті.
За змаганнями пильно стежила команда суддів, до якої увійшли: Даніелла Кучеренко – майстер спорту по плаванню та дайвінгу, Олександр Дудуєв - майстер спорту, чемпіон та призер України і Росії, Генадій Мордвінцев - майстер спорту, призер чемпіонату світу серед ветеранів, Лариса Рояк - тренер з плавання вищої категорії, начальник учбово-спортивного відділу Закарпатського обласного центру фізичної культури та спорту інвалідів "Інваспорт", Юрій Писарев - тренер з плавання, Тетяна Буксар - тренер з плавання, Інна Фаріма - суддя ІІ категорії.
Всі учасники Відкритої першості отримали заохочувальні солодкі подарунки від спонсорів змагань. Для переможців та призерів адміністрація "Zinedine" приготувала особливі нагороди. Крім грамот та медалей найспритніші плавці отримали у подарунок за перші місця - окуляри для плавання, за другі - рушники, а за треті – шапочки для плавання.

Були й такі спортсмени, які вибороли "золото" у всіх трьох запливах своєї вікової категорії. Зокрема, Андрій Шерегій свою блискучу трикратну перемогу прокоментував так: "Плавати мене навчив дідусь ще у три роки, а серйозно тренуватися почав два роки тому. Щоб показувати хороший результат, я займаюсь три рази на тиждень. Своєю перемогою я дуже задоволений".
Оскільки Відкрита першість проходила в рамках святкування першого Дня народження СК "Zinedine", то його адміністрація не тільки роздавала подарунки, а й отримувала. Після нагородження плавців представники Закарпатського областного центру фізичної культури та спорту інвалідів "Інваспорт" висловили подяку керівництву спорткомплексу за можливість бескоштовно займатись діткам із вадами здоров’я та подарували іменинникам торт і велику пальму. Також до привітань долучився постійний партнер і спонсор спортивних заходів, які проходять у "Zinedine", кузня "Безик –Майстер". Ковалі виготовили для спорткомплексу унікальний подарунок - іменну табличку "Zinedine", на якій викарбовано десять афоризмів про спорт.

Головний адміністратор спорткомплексу Руслана Роман зазначила, що організовувати подібні змагання непросто. "Діти - це дуже специфічна категорія учасників, вони незалежно від результату, хочуть отримати максимум подарунків. Завдяки спонсорам - "Дельта банку", фірмі "ЕКО" та керівництву спорткомплексу нам вдалося створити справжнє свято для юних спортсменів. Я думаю, що такі змагання у "Zinedine" відбулися не в останнє. Хотілося б, щоб вони стали традиційними. І дай Бог батькам можливість і надалі підтримувати починання дітей, а юним плавцям - здоров’я, сили волі, аби втілювати всі свої спортивні мрії".

Інформаційний відділ СК "Zinedine”

 

06 грудня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів