На Ужгородщині розіграли осінній кубок "Zinedine" з міні-футболу

Спортивний комплекс "Zinedine" вже не вперше проводить сезонні змагання з міні-футболу. Осінній турнір припав на 29 жовтня.

 

Поборотися за кубок "Zinedine" виявило бажання 11 команд: "Ядзакі", "Метеор", "Газ-мяс", "Фітнес-шоп", "ТОВ-Автонік", "Сокіл", "Шахта", "Виноградар", "Середнє", "ЕКО" та "Zinedine". Турнір розпочався з жеребкування — представник від кожної команди витягнув номер, під яким колектив розпочав гру в турнірі.

Після урочистого відкриття змагань на двох полях стартували матчі на вибування. Кожна гра була надзвичайно динамічною, бо всі команди прагнули перемоги. Вибухові емоції футболістів гасили жовті, а іноді навіть і червоні картки арбітрів.

Організатори турніру подбали і про вболівальників. Вони мали можливість зігрітися гарячим чаєм та спробувати свої здібності у грі в спідмінтон - швидкий бадмінтон.

За підсумками усіх ігор у півфінал вийшли найспритніші - "Газ-мяс", "Фітнес-шоп", "Шахта" та "Середнє". У запеклій боротьбі гравці кожної з команд виборювали право на перемогу. Та кращими виявилися "Фітнес-шоп" і "Шахта", вони й змагалися за головний приз у фіналі. Дві інші команди боролися за третє призове місце. Зібрана гра футболістів привела команду "Фітнес-шоп" до перемоги.

Перш ніж нагородити володарів кубку, головний суддя змагання Михайло Митровський та ведучий турніру Олександр Мерявчик назвали тих, хто найбільше відзначився. Тож, кращим гравцем визнано Михайла Костянинця, кращим бомбардиром став Яромир Лобода, а ворота найкраще захищав Андрій Кам’янецький. Всі вони отримали пам’ятні подарунки.

Далі перейшли до нагородження фіналістів. "За жагу до перемоги" та четверте місце команда "Газ-мяс" отримала абонементи на відвідування басейну спорткомплексу "Zinedine. Почесне третє місце вибороли футболісти команди "Середнє". Їм вручили малий кубок та грошову винагороду в розмірі 1000 грн. Середній кубок та 1500 грн. за друге місце отримала команда "Шахта", якій зовсім трохи не вистачило до перемоги. Володарем осіннього кубку "Zinedine" стала команда "Фітнес-шоп", гравці якої довели, що гідні великого кубку то винагороди в розмірі 2500 грн.

Поки команди раділи здобутим трофеям, організатори повідомили, що найближчим часом "Zinedine" запросить шанувальників спорту на турнір ветеранів з міні-футболу та святкування річниці спорткомплексу.

Інформаційний відділ СК "Zinedine"

 

31 жовтня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів