Закарпатець-важкоатлет привіз додому "золото" першості України

Минулого тижня в м. Коломия на Івано-Франківщині відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юніорів.

 

В команду Закарпаття входив і вихованець дитячо-юнацької спортивної школи районної організації ДФСТ "Колос" Віталій Глушко. У його ваговій категорії – до 56 кілограмів - суперників виявилося аж двадцять двоє. Чемпіонат проходив під патронатом Міністерства України у справах сім’ї молоді та спорту.Були представлені всі області країни. Слабих суперників у іршавського вихованця досвідченого тренера наших важкоатлетів Ю.В.Світлика не виявилося.
Спортивний характер, чудові фізичні дані, постійні заняття, цілеспрямованість на перемогу – склали основу успіху Віталія Глушка. Як говорить сам Віталій, збираючись на чемпіонат, для себе визначив – увійти в трійку призерів. Та завзяття і молодечий запал, правильна підготовка і вихід на пік особистих можливостей вивели Віталія Глушка у число кращих атлетів у сумі двоборства В.Глушко підняв 187 кілограм.

Крім особистої перемоги Віталій Глущко приніс на турнірі команді Закарпаття 46 залікових очок. Золоту медаль і диплом за перше місце вручив нашому земляку голова оргкомітету по проведенню У І Всеукраїнських літніх юнацьких ігор з важкої атлетики заступник міністра України у справах сім"ї, молоді та спорту Ю.П.Сизоненко. Диплом одержав і тренер Ю.В.Світлик за підготовку чемпіона.

Віталій Глушко виконав норматив кандидата в майстри спорту. Тепер перед собою він ставить ще вищі цілі. Удачі учневі Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

Іршавська РДА

 

30 березня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів