Великий Кличко на великому екрані

головне, що Україна знову перемогла: Віталій Кличко зберіг свій титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC і підтвердив звання найсильнішого боксера світу.

 


Перегляд прямої трансляції довгоочікуваного поєдинку іменитого боксера Віталія Кличка з Одланьєром Солісом в одному з нічних клубів Ужгорода влаштували депутати Закарпатської обласної організації політичної партії УДАР.
Щоб розважити повну залу поціновувачів боксу перед початком бою організатори провели цілу шоу-програму за участі глядачів. Так, в турнірі з арм-реслінгу , який відбувався прямо на сцені, взяли участь як сильні представники сильної статі, так і деякі дівчата, котрі мали змогу перевірити свої "ручні" здібності на спеціально замовленому арм-столі. Після двох запеклих раундів переможці в чоловічій та жіночій категоріях отримали від партії УДАР у подарунок плакати з підписом самого винуватця події Віталія Кличка та бочку німецького пива.
"Ідея нашого заходу – великий бокс на великому екрані. Поєдинок Віталія з Солісом – це визначна спортивна подія світового масштабу, проте ми вирішили зробити з неї справжнє шоу спеціально для ужгородців. Ми раді, що зібрали таку кількість любителів цього виду спорту, серед яких багато спортсменів та представників федерації боксу" розповів депутат ужгородської міської ради від партії "УДАР" Ростислав Буланов. Також до організації дійства долучились активісти корпорації свят "Не ПоНяЛ".
Великий екран та чудова атмосфера, що панувала під час перегляду, переконали всіх присутніх, що набагато краще вболівати за своїх фаворитів саме в такому форматі спорт-вечірки. Вже через дві хвилини після початку бою, зала бурними оваціями святкувала блискавичну перемогу Кличка над кубинцем. Вражені таким короткотривалим поєдинком глядачі довго не могли прийти до тями, але головне, що Україна знову перемогла: Віталій Кличко зберіг свій титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC і підтвердив звання найсильнішого боксера світу.

 

21 березня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів