У Синевирі відродили волейбольний турнір

У спортивному залі Синевирської ЗОШ І-ІІІ ст. з нагоди Дня захисника Вітчизни відбулися волейбольні змагання, які мають за мету — покращення військово-патріотичного виховання молоді. Цей, колись традиційний для Синевира турнір, не проводився вже впродовж 10 років.

 

Але тепер, зусиллями організаторів-ентузіастів — директора Синевирської ЗОШ І-ІІІ ст. Михайла Дем’яна та приватних підприємців Івана Шпільки, Андрія Куруца і Олега Сятині його вдалося відродити.

На запрошення організаторів участь у змаганнях взяли чотири команди: Синевира, відділу освіти РДА, Міжгірського профліцею та колектив “Березовий віник”.

Хоч подібні змагання проводилися вперше за багато років, вони викликали неабиякий інтерес з боку молоді. Директор місцевої школи Михайло Дем’ян разом з головою районної ради Іваном Яремою, які, до речі, виступали за команду с. Синевир, привітали учасників на синевирській землі, подякували організаторам і спонсорам, які не жаліли сил для відродження цього спортивного заходу. Разом з тим висловили надію, що даний турнір знову стане традиційним і наступного року в ньому візьмуть участь вже більше волейбольних команд.

За одностайним рішенням членів суддівської бригади змагання відбулися за круговою системою, тобто помірятися силами міг кожен з кожним.

За підсумками 6 проведених ігор, переможця вдалося визначити лише за різницею виграних партій. Відтак переможцем змагань стала синевирська команда. За ними — відомий у райцентрі волейбольний колектив “Березовий віник”, третіми стали освітяни. А ось команда профліцею добилася лише четвертого результату.

Кращим гравцем змагань став Валерій Афонін. Всі призери удостоїлися грамот та винагород, а найцінніший трофей — кубок змагань залишився на синевирській землі.

Андрій ГОЛОДНЯК.

"Верховина"

 

04 березня 2011р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів