На татамі перемогли УБОЗівці

Черговий спортивний турнір відбувся в ГУМВС Українии в Закарпатській області. Команди з міськрайорганів міліції та окремих підрозділів обласного управління між собою визначали чемпіонів та призерів з рукопашного бою у шести вагових категоріях

 

Першість проводилася в особистому та командному заліках. Кожен колектив повинен був представити по 4 учасники. Цей вид спорту важливий для професії міліціонера. Під час виконання службових обов’язків можуть виникнути ситуації, коли для знешкодження зловмисників (наприклад у багатолюдних місцях) не можна застосувати інші заходи впливу. Діяти доводиться, так би мовити, голіруч...

У найлегшій ваговій категорії, до 65 кг, переміг "універсал" (виступає на різних змаганнях, у тому числі й спортивно-прикладних) Михайло Ковач. Серед учасників вагою до 70 кг першим став Олександр Вовчок із Хуста. У наступній ваговій категорії чемпіонство розіграли представники спецпідрозділів. У результаті Микола Тарасов у фіналі зумів здолати опір Сергія Пилипа з роти міліції особливого призначення "Беркут". Співробітники цих підрозділів визначали кращого і в найважчій категорії--понад 85 кг. І знову чемпіонське звання зумів завоювати "убозівець": Олександр Ремецкі переміг "беркутівця" Іштвана Комонія. Забігаючи наперед зазначимо, що саме ці перемоги і визначили чемпіона у загальнокомандному заліку. Також у своїх вагових категоріях перший щабель посіли Василь Угрин із Міжгір’я та Ярослав Лагоцький з УДСО при ГУМВС.

Слід відзначити виступ колективу іршавської міліції, які здобули "бронзу" (Василь Волошиновський) та "срібло" (Олександр Трикур). Не підвели товаришів й інші два учасники команди, які незначно відстали від призерів, що дозволили іршавцям посісти третє загальнокомандне місце. Збірна УБОЗу тільки на одне очко випередила "Беркут". Непогано виступили в особистій першості співробітники спецпідрозділу судової міліції "Грифон" (дві "бронзи). Але оскільки за команду виступали тільки два учасники, це завадило посісти високе місце у загальному заліку.

Помічник міністра внутрішніх справ України у Закарпатській області Степан Кіяк та заступник начальника управління з кадрового забезпечення ГУМВС Микола Юсковець вручили переможцям і лауреатам Почесні грамоти. Кубок турніру отримав колектив УБОЗ ГУМВС.



ВЗГ ГУМВС України в Закарпатській області

 

01 березня 2009р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів