Кращими були футболісти Мукачівщини

Відбувся перший етап турніру з футболу на кубок УМВС України в Закарпатській області та "Спортивного клубу міліції Закарпаття". До групи № 4 увійшли три команди: Мукачівського МВ УМВС, Берегівського РВ УМВС та Мукачівського РВ УМВС. Змагання проходили в с.Яноші Берегівського району.

 

Першими зіграли команди Мукачівського МВ та Берегівського РВ, ця гра закінчилася на користь Берегівського РВ УМВС з рахунком 1:0; другими – команди Мукачівського РВ та Берегівського РВ. Уже на четвертій хвилині гри дільничний інспектор міліції М.Котубей з подачі старшого дільничного інспектора міліції Ю.Чечура забив гол у ворота спортсменів Берегівського РВ. Гра видалася напруженою майже до кінця, і рахунок був незмінний на користь Мукачівського РВ.

На останній хвилинах матчу суддя назначив пенальті у ворота футболістів Мукачівського райвідділу міліції. Тож рахунок зрівнявся 1:1.

Третя гра проводилася між Мукачівськими міськ- та райвідділами. Під кінець першого тайму дільничний інспектор міліції В.Куцан забив гол у ворота суперників. У другому таймі зусилля мукачівських міських правоохоронців зрівняти рахунок виявилися марними, тому гра закінчилася з рахунком 1:0 на користь команди Мукачівського РВ.

Таким чином футболісти Мукачівського та Берегівського райвідділів здобули однакову кількість очок і суддя призначив серію пенальті для визначення переможця турніру. У підсумку перемогу отримала команда Мукачівського РВ УМВС та вийшла у півфінал турніру з футболу на кубок УМВС та "Спортивного клубу міліції Закарпаття".

В.І.КЕМЕНЯШ,
заступник начальника Мукачівського РВ,
підполковник міліції

 

05 жовтня 2008р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів